Boutique Vincit by Vesela Toteva

Здравейте приятели,

бутик Vincit отвори врати за първи път на 26-ти Април 2010 г. с първото и единствено за сега официално представителство в град София,с не много големи претенции, но с много свежи идеи.

За по-малко от 2 години успяхме да се отличим на модния небосклон в България.Успяхме да накараме хората да говорят за нас, а дамите да се чувстват модерни и различни с нашите тоалети. Ние залагаме на луксозна опаковка, безупречно качество, перфектни кройки, висококачествени и скъпи материи. Предимството на марката Vincit, е че се актуализира и обновява на всеки следващ месец от годината и предлагаме по няколко нови модела в колекциите си. Във facebook страницата и сайта ни се радва на голям интерес – имаме над 50 000 гледания на месец, поддържаме блог с актуални новини, снимки и медийни изяви, както на нашата марка така и на най-известните модни тенденции.

Следим най-горещите погледи за сезона и се стараем максимално да намигваме чрез нашите модели.

През изминалите месеци направихме стайлинга на няколко музикални клипа. Облякохме едни от най-красивите и популярни жени в родния шоубизнес и привлякохме клиенти от съседни европейски страни.

Това са фактите до сега, а истината е, че сме сигурни че има още с какво да ви изненадаме. Чака ни още много работа, а ние имаме амбицията да я изпълним, за да задоволим комфорта на всяка една от вас!

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО!!!